Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2005

Πρόσωπα του 2005

Γιώργος Αλογοσκούφης: Ένας Υπουργός Οικονομικών που δείχνει ότι ξέρει τι κάνει. Η απογραφή της Οικονομίας που έκανε ήταν μεγάλο ρίσκο, ας ελπίσουμε μόνο ότι δεν θα μας φουντάρει.

Αλέκος Αλαβάνος: Πουκαμισάκι, παλιομοδίτικο σακάκι, γένεια, γενικά μια εμφάνιση "λαϊκη". Ένας πολιτικός που στο πόθεν έσχες του δήλωσε καταθέσεις, ακίνητα, μετοχές κλπ. Ίσως έχει μεγαλύτερη περιουσία και από τον Κ. Καραμανλή. Κατά τα άλλα είναι αρχηγός ενός Αριστερού κόμματος (Συνασπισμός) που μάλιστα αρέσκεται να λέγεται και Ριζοσπαστικό. Αν είναι έτσι οι ριζοσπάστες είμαι και γω μαζί σας παιδιά.

Γιώργος Αυτιάς: Ένας από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που ξέρουν καλά τα οικονομικά αλλά τελευταία "λαϊκίζει". Δεν σε ακούνε μόνο γιαγιάδες και νοικοκυρές Γιώργο!

Ευάγγελος Βενιζέλος: Τιμητής των πάντων, προσπαθεί να συνδιάσει τον φυσικό του όγκο με τον πολιτικό, μόνο που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Αν είσαι βέβαια γαμπρός του επιχειρηματία Μπακατσέλου, το σοσιαλιστικό σου μέλλον είναι εξασφαλισμένο. Το μεγάλο του όμως πόνημα, η αναθεώρηση του Συντάγματος, έχει κάποια ζητηματάκια, όπως το άρθρο για τους συμβασιούχους, το οποίο θα εξετάσω σύντομα.


1 Comments:

Blogger Unknown said...

an kai exw anti8etes apopseis gia ton kurio alogoskoufi den mporw para na sas proteinw kati gia na mh zhleuete...

mazi mou na sas parw den mporw ka8ws den xwra polu kosmo to magiko xali kai 8a trafiastoume, alla ama 8ete na pate kapou, parakalw trexate edw...
edw ennow...edw

5:02 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home